marți, 26 mai 2009

Mediul de Afaceri


Mediul de afaceri din România

Pregatirea tinerilor în vederea deschiderii propriei afaceri; consilierea şi oferirea de expertiză în vederea realizării unui plan de afaceri şi a orientării tinerilor spre domeniile de activitate potrivite.


Studenţii nu sunt constienţi de oportunităţile existente de a-şi deschide propria afacere, care sunt avantajele / dezavantajele, facilităţile sau impedimentele existente.
„Mediul de Afaceri în România” este un proiect care s-a născut din dorinţa de a acoperi tocmai aceste nevoii principale descoperite în rândul tinerilor. Grupul ţintă este reprezentat de studenţii din anii 2, 3, 4, 5, masterat din universităţile din Cluj-Napoca.
Obicetivul principal este stimularea iniţiativei tinerilor în domeniul economic, printr-o mai bună înţelegere a mediului de afaceri şi contactul direct cu persoane importante din domeniu.

Obiective secundare:
- informarea studenţilor în legătură cu legislaţia în domeniu, etapele ce trebuie parcurse, exemple de bună practică în domeniu, greşeli ce trebuie evitate, noţiuni despre managementul organizaţional
- pregătirea tinerilor în vederea deschiderii propriei afaceri
- informarea tinerilor în legătură cu diferitele posibilităţi de finanţare pentru a-şi porni propria afacere
- consilierea tinerilor şi oferirea de expertiză în vederea realizării unui plan de afaceri, şi a orientării tinerilor spre domeniile de activitate potrivite.

Pe toata durata proiectului au loc conferinţe ţinute de persoane specializate din domeniul afacerilor, traininguri pentru cei interesaţi să-şi deschidă propria afacere, workshop-uri, concursuri.

Pe timp de criza, orice e moca e binevenit :D
Inscrierile incep de pe 25 mai pe www.sse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu